Supa de cartofi cu patrunjel

Supa de cartofi este o mancare sanatoasa, gustoasa care contine multe legume si care se prepara foarte usor.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 patruniel
  • 1 praz
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt sau ulei
  • 1 lingura faina
  • sare.

Mod de preparare

Pentru supa de cartofi se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este complet fiert, se strecoara, iar in zeama se fierb cartofii taiati bucatele. Se prajeste putin in unt sau in ulei o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina. Se stinge cu putina apa sau cu zeama din supa. Se lasa sa dea doua, trei clocote. Se amesteca incet cu supa, ca sa nu se formeze cocolosi. Se mai lasa sa fiarba.


Inainte de a servi supa de cartofi, se adauga frunze de patrunjel taiate fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori