Intr-un vas de 4 litri se incalzeste unsoarea si se adauga ceapa maruntita, usturoiul si faina. Se amesteca constant pana se prajeste , se adauga puti
Intr-un vas de 4 litri se incalzeste unsoarea si se adauga ceapa maruntita, usturoiul si faina. Se amesteca constant pana se prajeste , se adauga putina boia si apoi se toarna apa peste. Se adauga cartofii taiati cubulete. Se fierbe compozitia de baza. Se condimenteaza. Se toarna apa si se lasa la fiert la foc mic cca 25 de minute. Intre timp se amesteca smantana cu putina zeama pana se omogenizeaza, dupa care se adauga peste continut.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba salata
Ciorba dovlecei
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseGyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii