Intr-un vas de 4 litri se incalzeste unsoarea si se adauga ceapa maruntita, usturoiul si faina. Se amesteca constant pana se prajeste , se adauga puti
Intr-un vas de 4 litri se incalzeste unsoarea si se adauga ceapa maruntita, usturoiul si faina. Se amesteca constant pana se prajeste , se adauga putina boia si apoi se toarna apa peste. Se adauga cartofii taiati cubulete. Se fierbe compozitia de baza. Se condimenteaza. Se toarna apa si se lasa la fiert la foc mic cca 25 de minute. Intre timp se amesteca smantana cu putina zeama pana se omogenizeaza, dupa care se adauga peste continut.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba salata
Ciorba dovlecei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii