Intr-un vas de 4 litri se incalzeste unsoarea si se adauga ceapa maruntita, usturoiul si faina. Se amesteca constant pana se prajeste , se adauga puti
Intr-un vas de 4 litri se incalzeste unsoarea si se adauga ceapa maruntita, usturoiul si faina. Se amesteca constant pana se prajeste , se adauga putina boia si apoi se toarna apa peste. Se adauga cartofii taiati cubulete. Se fierbe compozitia de baza. Se condimenteaza. Se toarna apa si se lasa la fiert la foc mic cca 25 de minute. Intre timp se amesteca smantana cu putina zeama pana se omogenizeaza, dupa care se adauga peste continut.
Alte reteta ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba salata
Ciorba dovlecei

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii