Se curata legumele, se taie ca taiteii, se oparesc guliile curatate. Cartofii si guliile se taie in sferturi si se prajesc toate in grasime (unt). Se
Se curata legumele, se taie ca taiteii, se oparesc guliile curatate. Cartofii si guliile se taie in sferturi si se prajesc toate in grasime (unt). Se adauga o lingura de faina, se rumenesc. Se toarna apa fiarta sau supa de zarzavat, sare si se da in clocot. La urma se adauga verdeata tocata.
Inainte de a servi, se bate supa cu smintina sau se adauga brinza rasa. In locul acestora, se poate servi cu cuburi de piine prajita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii