Se pun la fiert morcovii, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cind sint aproape fie
Se pun la fiert morcovii, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cind sint aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smintina cu galbenusul in castronul in care se serveste supa. Cind cartofii sint fierti, se bate supa fierbinte cu cite o lingura din smintina preparata. La urma, se adauga verdeata tocata marunt.
In loc de smintina se pot fierbe in supa taitei sau se serveste cu cuburi de piine alba prajita
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie ca folosim spanac prospat, sau spanac congelat, fie ca este un fel principal vegetarian sau garnitura pentru o friptura,...
Mancare de Spanac (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii