Cartofii curatati si spalati se taie cubulete si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare, impreuna cu ceapa lasata intreaga. Intre ti
Cartofii curatati si spalati se taie cubulete si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare, impreuna cu ceapa lasata intreaga. Intre timp un rantas deschis la culoare, pe care il condimentam cu boia, chimion macinat, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat. La sfarsit adaugam apa rece, apoi ghiveciul si luand-o de pe foc, amestecam foarte bine. Cand cartofii s-au fiert, ingrosam supa si o mai dam intr-un clocot.
Alte retete recomandate
Ciorba de spanac
Ciorba taraneasca
Ciorba radauteana
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii