Se caleste ceapa in uleiul de masline, cind devine transparenta se adauga castanele si 1 1/2 mar curatat de coaja si taiat bucatele se calesc 1 minut.
Se caleste ceapa in uleiul de masline, cind devine transparenta se adauga castanele si 1 1/2 mar curatat de coaja si taiat bucatele se calesc 1 minut.
Se aduga supa de legume, vinul de mere si se lasa la fiert 20 minute (pina sunt fierte castanele).
Se paseaza cu mixerul, se adauga sare, piper dupa gust si un virf de cutit cuisoare macinate.
Cealalta jumatate de mar se taie felii si se caramelizeaza. Merele caramelizate se adauga pentru decor.
Pofta buna!
Reteta Supa de castane a fost propusa de SB pe forum culinar.ro
Alte retete cu castane gasiti aici:
Gasca umpluta cu stafide si castane ,
Sufleu de castane ,
Piept de curcan umplut cu castane

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii