Se caleste ceapa in uleiul de masline, cind devine transparenta se adauga castanele si 1 1/2 mar curatat de coaja si taiat bucatele se calesc 1 minut.
Se caleste ceapa in uleiul de masline, cind devine transparenta se adauga castanele si 1 1/2 mar curatat de coaja si taiat bucatele se calesc 1 minut.
Se aduga supa de legume, vinul de mere si se lasa la fiert 20 minute (pina sunt fierte castanele).
Se paseaza cu mixerul, se adauga sare, piper dupa gust si un virf de cutit cuisoare macinate.
Cealalta jumatate de mar se taie felii si se caramelizeaza. Merele caramelizate se adauga pentru decor.
Pofta buna!
Reteta Supa de castane a fost propusa de SB pe forum culinar.ro
Alte retete cu castane gasiti aici:
Gasca umpluta cu stafide si castane ,
Sufleu de castane ,
Piept de curcan umplut cu castane
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii