Se prajeste o parte din faina in ulei incins, pana devine maronie, apoi luam de pe foc si amestecam cu 3 dl de apa. Apoi punem inapoi pe foc, diluam c
Se prajeste o parte din faina in ulei incins, pana devine maronie, apoi luam de pe foc si amestecam cu 3 dl de apa. Apoi punem inapoi pe foc, diluam cu zeama de pe castravetii murati si asezonam cu sare, zahar, piper, dupa gust. Dupa cateva minute adaugam castravetii murati si dam in clocot. Intre timp amestecam faina ramasa cu 1/2 dl de apa, cu mararul taiat marunt si smantana si adaugam in supa fiarta deja. La urma, amestecam pana da iar in clocot.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba varza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii