Supa de castraveti este racoritoare, perfecta pentru o zi insorita. Urmareste reteta si prepara si tu o supa crema delicioasa de castraveti.
Punem cupele de servire in congelator.
Curatam castravetii si ii tocam cuburi, la fel si ceapa, usturoiul, ardeiul, busuiocul.
Le punem impreuna cu iaurtul in blender si adaugam sare, chimen si sucul de lamaie. Mixam pana devin un puree pufos. Il tinem la frigider 10 minute.
Noi preferam sa aiba consistenta, asa ca nu l-am strecurat, dar se poate strecura.
Am garnisit cu rosii taiate cubulete si o frunza de busuioc.
Enjoy!
*Motivatie testare produs: As dori sa testez mixerul vertical Philips HR1655 pentru a da o consistenta cremoasa supelor/sosurilor. Mi-ar usura munca deoarece momentan folosesc un mojar cu pistil.
**Reteta si logo-ul imi apartin (www.partytude.ro/partyfood)
Supa de castraveti se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii