Supa de ceapa

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se mereu. Zarzavaturile se curata, se dau pe r

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • 1 buc. telina mica
  • 1 buc. pastirnac
  • 3 linguri de ulei
  • o lingura faina
  • crutoane
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se mereu. Zarzavaturile se curata, se dau pe razatoare si se fierb intr-un litru de apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si zeama se pune peste ceapa calita. Se lasa la fiert si se potriveste de sare.
Se serveste cu crutoane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori