Supa de ceapa se face dupa un concept foarte simplu: ceapa caramelizata se fierbe in putina supa de vita si se serveste cu paine prajita cu branza ale
Supa de ceapa se face dupa un concept foarte simplu: ceapa caramelizata se fierbe in putina supa de vita si se serveste cu paine prajita cu branza aleasa, topita. Pornind de aici puteti sa alegeti diferite variante gasite pe internet si sa experimentati cu aceasta supa simpla si foarte aromata.
Intr-o tigaie incepeti sa caliti ceapa in putin ulei, rozmarin si putin zahar.
Lasati la foc mic, amestecand din cand in cand pana se caramelizeaza ceapa. Nu grabiti procesul!
Adaugati supa de vita, potriviti cu sare si lasati sa fiarba putin.
Serviti cu felii de paine prajita peste, taiati cateva bucati de branza si dati la cuptor pana se topeste branza, presarati cu piper proaspat macinat peste.Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii