Supa de ceapa

Supa de ceapa se face dupa un concept foarte simplu: ceapa caramelizata se fierbe in putina supa de vita si se serveste cu paine prajita cu branza ale

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supa de ceapa

Ingrediente

  • 4 cepe taiate rondele
  • putin zahar
  • 1/2 l supa de vita
  • putin rozmarin
  • ulei
  • sare
  • cateva felii de paine prajita
  • Caciotta

Mod de preparare

Supa de ceapa se face dupa un concept foarte simplu: ceapa caramelizata se fierbe in putina supa de vita si se serveste cu paine prajita cu branza aleasa, topita. Pornind de aici puteti sa alegeti diferite variante gasite pe internet si sa experimentati cu aceasta supa simpla si foarte aromata.

Intr-o tigaie incepeti sa caliti ceapa in putin ulei, rozmarin si putin zahar.

Lasati la foc mic, amestecand din cand in cand pana se caramelizeaza ceapa. Nu grabiti procesul!

Adaugati supa de vita, potriviti cu sare si lasati sa fiarba putin.


Serviti cu felii de paine prajita peste, taiati cateva bucati de branza si dati la cuptor pana se topeste branza, presarati cu piper proaspat macinat peste.Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc