Se curata ceapa si se taie pestisori. Se pune sa fiarba in apa calda si dupa zece minute se adauga un sos alb facut din unt si faina si subtiat cu sup
Se curata ceapa si se taie pestisori. Se pune sa fiarba in apa calda si dupa zece minute se adauga un sos alb facut din unt si faina si subtiat cu supa sau apa calda.
Acoperim vasul in care se face supa si se fierbe inca un sfert de ora impreuna cu o lingura de gris pus in ploaie.
Odata cu grisul se adauga si sarea necesara.
Cind supa este gata se drege, cu un ou batut spuma cu supa fierbinte, se rade deasupra cascavalul si se serveste fierbinte, cu crutoane de piine prajita.
Alte retete culinare
Supa de ceapa
Supa de rosii cu galuste
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii