Se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt. Trebuie avuta multa grija pentru ca ceapa sa nu se ingalbenea
Se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt. Trebuie avuta multa grija pentru ca ceapa sa nu se ingalbeneasca prea tare. Cind incepe sa se moaie se trage oala pe marginea masinii si se adauga faina, amestecind mereu, iar cind ceapa si faina au prins o culoare galbuie, se stinge cu 2 litri de apa sau mai bine cu zeama de carne si se amesteca incontinuu. Se pune sarea si se lasa sa fiarba incet un sfert de ora. Intre timp se prajesc in unt atitea felii de piine cite farfurii de supa se servesc.
Deasupra supei din farfurii se pune cite o feliuta de piine, presarata cu parmezan ras
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii