Supa de chimen

Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb cu chimenul. Cind au fiert se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugind faina foarte usor prajita in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1 buc. ceapa mare
  • 1 buc. morcov mare
  • 1 buc. radacina patrunjel mare
  • 1/2 buc. telina mare
  • 2 linguri unt
  • o lingurita faina
  • 2 lingurite chimen
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb cu chimenul. Cind au fiert se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugind faina foarte usor prajita in unt. Se sareaza. Se lasa sa mai dea citeva clocote.
Se serveste cu crutoane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori