Supa de chimen se prepara foarte usor si este foarte sanatoasa si aromata. Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei.Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert.
Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei. Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert. Se pune chimenul in infuzor si se adauga la fiert in oala cu supa. La final (cand e fiert morcovul) se face o ingrosala dintr-o lingura de faina si putina apa si se adauga la supa si se mai lasa la fiert 5-10 minute.
Supa de chimen se serveste cu crutoane.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii