Supa de chimen se prepara foarte usor si este foarte sanatoasa si aromata. Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei.Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert.
Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei. Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert. Se pune chimenul in infuzor si se adauga la fiert in oala cu supa. La final (cand e fiert morcovul) se face o ingrosala dintr-o lingura de faina si putina apa si se adauga la supa si se mai lasa la fiert 5-10 minute.
Supa de chimen se serveste cu crutoane.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii