Curatam bine zarzavatul, se spala si se pune intreg la fiert cu apa calda. Se ferbe acoperit, la foc mic 30 de minute, dupa care se adauga taiteii fie
Curatam bine zarzavatul, se spala si se pune intreg la fiert cu apa calda.
Se ferbe acoperit, la foc mic 30 de minute, dupa care se adauga taiteii fierti separat si clatiti cu apa rece si o lingura de unt.
Chimenul il punem cu ulei intr-o tigaie, se tine acoperit pe foc mic zece minute, se stinge cu supa fierbinte, apoi se strecoara.
Semintele de chimen se arunca, zeama strecurata se pune peste supa, se adauga sare dupa gust si se mai clocoteste citeva minute.
Se stinge focul, se adauga verdeata tocata si se drege supa cu smintina.
Servim cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare
Ciorba de peste
Ciorba de pui cu smantana
Supa de salata verde
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii