Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierb
Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smintina.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii