Se caleste ceapa taiata marunt in 50 g ulei, apoi se frig si ciupercile taiate felii. Se stinge cu apa, se presara 1,5 lingura Delicat, Vegeta. Se fie
Se caleste ceapa taiata marunt in 50 g ulei, apoi se frig si ciupercile taiate felii. Se stinge cu apa, se presara 1,5 lingura Delicat, Vegeta. Se fierbe cu capac. La sfarsit, se fierb taiteii.
Curiosii pot sa rada cascaval in farfurie inainte de servirea supei.
Alte retete
Ciulama cu ciuperci
Ciuperci cu pilaf
Tocanita cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii