Supa de ciuperci

Se alege cam o farfurie plina cu ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o farfurie plina cu ciuperci
  • unt
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • o lingura de faina
  • 2-3 l de zeama de carne
  • 2 oua

Mod de preparare

Se alege cam o farfurie plina cu ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramana albe, pe masura ce sunt curatate, se pun intr-un castron cu putina apa cu lamaie. Se scurg bine, si se pun sa se inabuse intr-o cratita cu o bucatica de unt, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. Deoparte se trage o lingura de faina cu 1/2 lingura de unt si se stinge cu 2-3 l de zeama de carne sau apa in care a fiert zarzavat de supa. Se adauga ciupercile si se lasa sa mai fiarba.
Inainte de a servi, se drege cu 2 galbenusuri de oua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori