Curatam ciupercile apoi se taie felii subtiri si se lasa intr-o farfurie adinca, cu o lingura de faina presarata deasupra. Se pune pe foc un vas cu 1
Curatam ciupercile apoi se taie felii subtiri si se lasa intr-o farfurie adinca, cu o lingura de faina presarata
deasupra.
Se pune pe foc un vas cu 1 1 de apa -si cind aceasta da in clocot se adauga ciupercile si le. Se acopera vasul si se fierb ciupercile la foc mic, o jumatate de ora. Se adauga sare, se inste dupa gust si se mai lasa pe foc zece minute, dupa care se stinge focul si se drege
supa cu ou batut bine.
Alte retete
Ciorba de leurda
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii