Curatam ciupercile apoi se taie felii subtiri si se lasa intr-o farfurie adinca, cu o lingura de faina presarata deasupra. Se pune pe foc un vas cu 1
Curatam ciupercile apoi se taie felii subtiri si se lasa intr-o farfurie adinca, cu o lingura de faina presarata
deasupra.
Se pune pe foc un vas cu 1 1 de apa -si cind aceasta da in clocot se adauga ciupercile si le. Se acopera vasul si se fierb ciupercile la foc mic, o jumatate de ora. Se adauga sare, se inste dupa gust si se mai lasa pe foc zece minute, dupa care se stinge focul si se drege
supa cu ou batut bine.
Alte retete
Ciorba de leurda
Ciorba radauteana
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii