Ceapa tocata marunt se prajeste in unt topit apoi se adauga ciupercile curatate si feliate si se prajesc pana devin galben-aurii. Atunci se toarna pes
Ceapa tocata marunt se prajeste in unt topit apoi se adauga ciupercile curatate si feliate si se prajesc pana devin galben-aurii. Atunci se toarna peste ele supa fierbinte, se sareaza , se pipereaza si se fierbe timp de 15 minute. Faina se amesteca in 100 ml de apa si se adauga la supa. Asa se fierbe timp de 7 minute. La urma se amesteca iaurtul si se fierbe.
Aceasta cantitate se imparte in patru farfurii adanci sau cesti pentru supa si se presara cu marar tocat.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii