Supa de ciuperci cu smantana

Ciupercile curatate se taie felii subtiri iar morcovii si zarzavatul alb se taie rondele. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 100 g morcovi
  • 100 g zarzavat alb
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa mijlocie
  • 20 ml smantana
  • frunze de patrunjel
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile curatate se taie felii subtiri iar morcovii si zarzavatul alb se taie rondele.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, se adauga apoi zarzavatul si jumatate din frunzele de patrunjel tocate marunt.

Zarzavaturile prajite putin se sting cu 1 – 1,5 l apa, se adauga sare si piper. Dupa ce fierbe supa, se drege cu faina amestecata cu smantana. La servire, se pune deasupra patrunjelul verde taiat marunt.
Alte retete

Supa mazare

Sos de mazare

Ciorba de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori