Supa de ciuperci se pregateste usor. Ca sa ramina albe, pe masura ce sunt curatite, ciupercile se pun intr-un castron cu apa si putin otet.
Supa de ciuperci se pregateste usor. Pentru a prepara aceasta supa se pregatesc ciupercile si se inabusa intr-o cratita cu unt, un praf de sare si un praf de piper. Separat se fierbe zarzavat de supa si cand este gata, se strecoara; zeama se lasa sa dea in clocot, apoi in ea se toarna incet o lingura de gris. Se adauga ciupercile si inainte de a servi se drege cu smantana.
Inainte de a fi servita, supa de ciuperci se drege cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii