Supa de ciuperci se pregateste usor. Ca sa ramina albe, pe masura ce sunt curatite, ciupercile se pun intr-un castron cu apa si putin otet.
Supa de ciuperci se pregateste usor. Pentru a prepara aceasta supa se pregatesc ciupercile si se inabusa intr-o cratita cu unt, un praf de sare si un praf de piper. Separat se fierbe zarzavat de supa si cand este gata, se strecoara; zeama se lasa sa dea in clocot, apoi in ea se toarna incet o lingura de gris. Se adauga ciupercile si inainte de a servi se drege cu smantana.
Inainte de a fi servita, supa de ciuperci se drege cu smantana.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii