Supa de ciuperci uscate este o reteta simpla si gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: ciuperci, ceapa, morcov.
Supa de ciuperci uscate se prepara astfel: se pun la inmuiat ciupercile cu o zi inainte. Spalam si curatam zarzavatul, dupa care il dam prin razatoarea mare si il clatim 5 minute in ulei impreuna cu chimenul. Adaugam faina si mai calim 1 minut. Adaugam 2 l de apa calda si lasam sa fiarba. Punem ciupercile taiate si lasam sa se patrunda. Dam gust cu sare, piper, marar. Luam de pe foc dupa ce da un clocot.
Alte retete cu ciuperci recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii