Supa de conopida

Se dau pe razatoare patrunjelul, morcovul si ceapa si se fierb in apa pina cind se moaie bine. Se strecoara, se adauga sare si un rintas facut din fai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 conopida mijlocie
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1/2 pahar smintina
  • sare

Mod de preparare

Se dau pe razatoare patrunjelul, morcovul si ceapa si se fierb in apa pina cind se moaie bine. Se strecoara, se adauga sare si un rintas facut din faina si unt, stins cu zeama de zarzavat. Se adauga conopida in buchetele mici, spalata , lasind-o sa clocoteasca incet pina se fierbe aceasta
Se serveste intr-un castron unde se afla mararul tocat, amestecat cu smintina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc