Spalam conopida foarte bine apoi se desface in buchetele si se fierbe in supa de oase (daca nu este, in apa sarata) pana se inmoaie. Intre timp, prega
Spalam conopida foarte bine apoi se desface in buchetele si se fierbe in supa de oase (daca nu este, in apa sarata) pana se inmoaie. Intre timp, pregatim prajeala deschisa la culoare, din untura, faina si frunze de patrujel taiate marunt, pe care o adaugam in supa. Adaugam laptele si daca e nevoie, sare si piper. (Supa se serveste imbogatita cu galuste ).
Alte retete de ciorba
Ciorba burta
Ciorba de perisoare
Ciorba de pui cu smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii