Conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne. Orezul se alege de impuriati, se spala si se
Conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne. Orezul se alege de impuriati, se spala si se fierbe in apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase se prepara, folosindu-se reteta respectiva. Supa de oase se fierbe impreuna cu conopida. Din faina, ulei, lapte rece si smantana se prepara o compozitie care se adauga la supa de oase, amestecandu-se continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Cand conopida este aproape fiarta, se adauga orez, piper, sare si se continua fierberea 5 minute.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAstazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii