Intr-un vas se pune untul la topit, se adauga faina si se amesteca pana isi schimba culoarea. Se toarna apa si buchetelele de conopida si se lasa sa
Intr-un vas se pune untul la topit, se adauga faina si se amesteca pana isi schimba culoarea. Se toarna apa si buchetelele de conopida si se lasa sa fiarba. Dupa ce s-au fiert, se scot si se pun o parte pe o farfurie, iar cealalata parte se trece printr-o sita. Conopida pasata se pune in zeama in care a fiert si se amesteca, se adauga laptele si cele doua galbenusuri. Se mai lasa la fiert aproximativ 3 minute la foc mic.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Ciorba de pui cu smantana
Supa de galuste
Ciorba de conopida
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii