Intr-un vas se pune untul la topit, se adauga faina si se amesteca pana isi schimba culoarea. Se toarna apa si buchetelele de conopida si se lasa sa
Intr-un vas se pune untul la topit, se adauga faina si se amesteca pana isi schimba culoarea. Se toarna apa si buchetelele de conopida si se lasa sa fiarba. Dupa ce s-au fiert, se scot si se pun o parte pe o farfurie, iar cealalata parte se trece printr-o sita. Conopida pasata se pune in zeama in care a fiert si se amesteca, se adauga laptele si cele doua galbenusuri. Se mai lasa la fiert aproximativ 3 minute la foc mic.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Ciorba de pui cu smantana
Supa de galuste
Ciorba de conopida
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii