Supa de conopida cu parmezan

Supa de conopida cu parmezan este o ciorba de legume delicioasa si foarte sanatoasa. Conopida am spalat-o, am desfacut-o buchetele mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Supa de conopida cu parmezan

Ingrediente

  • o conopida mare
  • 3 cesti de lapte
  • o ceapa mare
  • o ceasca de iaurt
  • 3 lingurite de unt
  • 30 g parmezan
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Supa de conopida cu parmezan este o ciorba de legume delicioasa si foarte sanatoasa. Conopida am spalat-o, am desfacut-o buchetele mici si am fiert-o in apa cu sare pana s-au inmuiat.
Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in unt topit. Peste ea se toarna laptele si iaurtul, iar dupa ce s-a fiert conopida, jumatate din ea se mixeaza pana se obtine o pasta si se adauga la amestecul de ceapa. Se mai pune daca e cazul apa fierbinte si se lasa la fiert cateva minute, dupa care se adauga si restul de conopida (buchetelele).
Se garniseste cu parmezan si frunzulite de patrunjel.


Supa de conopida cu parmezan se serveste calda si cu crutoane, de preferinta. Foarte cremoasa si fina…

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Marmelada de mere si pere
1
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Zacusca cu vinete si morcov
3
Zacusca

Zacusca cu vinete si morcov

Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...

Zacusca cu vinete si morcov
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Gris cu lapte
5
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Parteneri
Supa crema de galbiori cu branzeturi
Bucataras.RO

Supa crema de galbiori cu branzeturi

Galbiorii sunt ciuperci comestibile, asta pentru cei care nu stiu. Sunt ciuperci rafinate, parfumate si, desigur, delicioase....

Supa crema de galbiori cu branzeturi
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia