Supa de cus-cus

Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura. Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 80 g cus-cus
  • 50 g slanina afumata
  • 1 ceapa rosie mijlocie
  • 50 g tocana de legume
  • boia de ardei
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura.

Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cratita de pe foc, presaram cu boia de ardei, adaugam cubuletele de cartofi, apoi punem din nou cratita pe foc, le prajim pana devin sticloase, asezanam cu tocana de legume, piper macinat, sare.

Adaugam apa rece si fierbem pe foc mic. Intre timp cus-cusul se prajeste in cuptor pana devine maroniu deschis, apoi se adauga in supa impreuna cu cubuletele de slanina si astfel intregim fierberea.
Este o reteta simpla

Supa de urzici

Ciorba ciuperci

Ciorba de burta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci