1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul . 2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de
1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul .
2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de legume
3) cand incep sa fiarba de pun foile dafin , o frunza telina , daca aveti, si lg de suc lamaie
4) se fierbe cam 30 min dupa care se mixeaza sa fie ca o pasta
Pentru cine vrea sa o faca mai consistenta se poate pune dupa gust lapte si smantana , dupa care se aduce la fierbere (1 min ) apoi se opreste.
Se serveste fiebinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii