Supa de dovleac

1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul . 2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovleac 700 g
  • 1 ceapa
  • o buc telina ( 100
  • 200g- nu conteaza )
  • 1 praz
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • 2 foi dafin
  • 1 lg zeama lamaie
  • putin ulei si 2 lg unt ( in functie de cantit. de legume)
  • 600ml supa legume ( knorr)

Mod de preparare

1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul .

2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de legume

3) cand incep sa fiarba de pun foile dafin , o frunza telina , daca aveti, si lg de suc lamaie

4) se fierbe cam 30 min dupa care se mixeaza sa fie ca o pasta

Pentru cine vrea sa o faca mai consistenta se poate pune dupa gust lapte si smantana , dupa care se aduce la fierbere (1 min ) apoi se opreste.
Se serveste fiebinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori