Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adau
Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sare, piper, cubulet concentrat.
Cand zarzavaturile sunt fierte, se scot cu polonicul si se trec in mixer cu atata lapte ca amestecul sa aiba consistenta. Compozitia se pune din nou pe foc pana la fierbere. Inainte de a servi, la cerere, se poate oferi zahar si frisca. Este gustoasa si rece.
Se consuma cu sau fara zahar, rece sau calda si este foarte gustoasa.
Alte retete culinare recomandate
Dovlecei umpluti
Chiftelute dovlecei
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPrajitura cu spuma de ciocolata este un deliciu dulce si ciocolatos, o placere nevinovata a tuturor. Prajitura cu ciocolata...
Prajitura cu spuma de ciocolataMerluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta rapida si gustoasa....
Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Comentarii