Pentru supa de dovlecei cu zarzavaturi se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa.
Pentru supa de dovlecei cu zarzavaturi se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se taie felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarame, se pun in supa care clocoteste, odata cu orezul, si se lasa la un foc mic 15 -20 min.Se pune untdelemnul intr-o tigaie, se adauga faina, se amastecabine, se adauga cateva linguri de supa, apoi se rastoarna in supa, care se mai lasa sa fiarba 10-15 min.
Cand supa este gata se adauga smantanasi se serveste la masa cu saleuri de cascaval.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii