Pentru supa de dovlecei cu zarzavaturi se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa.
Pentru supa de dovlecei cu zarzavaturi se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se taie felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarame, se pun in supa care clocoteste, odata cu orezul, si se lasa la un foc mic 15 -20 min.Se pune untdelemnul intr-o tigaie, se adauga faina, se amastecabine, se adauga cateva linguri de supa, apoi se rastoarna in supa, care se mai lasa sa fiarba 10-15 min.
Cand supa este gata se adauga smantanasi se serveste la masa cu saleuri de cascaval.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii