Supa de fasole este o reteta de supa delicioasa cu fasole verde si multe legume. Este o supa usoara, potrivita in orice moment, fiind si o supa de post.
Curatam ceapa si o tocam fin.curatam usturoiul ,jumatate il punem deoparte ,iar jumatate il tocam fin.
Punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa ,apoi usturoiul. Cand ceapa devine translucida adaugam fasolea uscata ,cu zeama in care a fiert ,fasolea verde ,prazul taiat rondele. Lasam sa fiarba 15 minute ,apoi adaugam orezul si rosiile cubulete. Potrivim de sare ,adaugam piperul macinat si rozmarinul.
Mai lasam sa fiarba 5 minute si stingem. Usturoiul oprit il mixam impreuna cu frunzele de busuioc si cele 2 linguri de ulei de masline ramase. Adaugam 1-2 lingurite de pasta in supa ,iar restul o punem deoparte.
Punem feliile de paine intr-o tava la cuptor si le coacem cateva minute sa se usuce. Ungem feliile cu pasta de busuioc.
Functiile care ma atrag la Philips Multicooker sunt fierberea si fierberea inabusita .
Servim supa de fasole cu felii de paine unse cu pasta de busuioc .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii