Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic. Taiem ceafa cubulete si o adauga
Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic.
Taiem ceafa cubulete si o adaugam la fasolea pe jumatate fiarta. Fierbem pana e gata.
Cand toate ingredientele au devenit moi, amestecam 1 l de lapte cu 2 dl de smantana si turnam in supa.
Daca este necesar condimentam cu sare, dupa ce da o data in clocot, putem servi.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Bors de pui cu taitei de casa
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Drob de ciuperci

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii