Supa de fasole amestecata

Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic. Taiem ceafa cubulete si o adauga

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr fasole amestecata
  • 500 gr ceafa afumata
  • 1 l lapte
  • 200 ml smantana
  • Sare

Mod de preparare

Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc mic.

Taiem ceafa cubulete si o adaugam la fasolea pe jumatate fiarta. Fierbem pana e gata.

Cand toate ingredientele au devenit moi, amestecam 1 l de lapte cu 2 dl de smantana si turnam in supa.

Daca este necesar condimentam cu sare, dupa ce da o data in clocot, putem servi.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Bors de pui cu taitei de casa

Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana

Drob de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc