Fasolea, aleasa si spalata, muiata de cu seara in apa caldura, se scurge de aceasta apa si se pune la fiert cu apa calduta proaspata. Dupa ce a dat 2-
Fasolea, aleasa si spalata, muiata de cu seara in apa caldura, se scurge de aceasta apa si se pune la fiert cu apa calduta proaspata. Dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa. Se repeta aceasta operatie de trei ori. In ultima apa se adauga, in afara de fasole, ceapa, morcovul si patrunjelul. Se lasa sa fiarba acoperita la foc incet. Cind fasolea este bine fiarta, se scoate zarzavatul(morcovul si patrunjelul), se strecoara, iar fasolea si ceapa se trec prin sita si se subtiaza cu zeama strecurata. Se pune supa din nou la fiert, impreuna cu o lingura de unt sau ulei si sare. Dupa ce da un clocot-doua, se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste cu cuburi de piine prajita
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii