Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa i
Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa in loc de apa,sau din cub de supa).Se sareaza dupa gust.
Cand sunt pe jumatate fierte,se pun cartofii cubulete si se fierb in continuare.Punem pasta de rosii in supa.
Separat,se fierbe cus-cus-ul si cand e fiert,strecuram cus-cus-ul si adaugam in supa care fierbe.
Cartofii fierti,se pasereaza(ori se scot pe o farfurie si se pasereaza,ori direct in supa).Se mai da un clocot si se stinge focul.
Cus-cus-ul se va mai umfla in supa dupa ce s-a inchis focul,asa se mananca,e mai groasa.
Pofta buna!
Reteta Supa de fasole boabe si cus-cus a fost propusa de cristina-simona pe forum culinar.ro
Alte retete de supe gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii