Taiem marunt fasolea verde si o fierbem impreuna cu usturoiul in atata apa sarata cat sa o acopere. Prajim putin faina in ulei, presaram cu boia si o
Taiem marunt fasolea verde si o fierbem impreuna cu usturoiul in atata apa sarata cat sa o acopere.
Prajim putin faina in ulei, presaram cu boia si o diluam cu 100 ml de apa (preparam un rantas usor).
Il turnam in supa si preparam un amestec de lapte si samantana, il turnam si pe acesta in supa si fierbem.
Racim bine supa si adaugam putin otet.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Mancare de mazare cu pui
Salata de ciuperci cu cartofi
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii