Se curata fasolea verde si se taie in bucati de aprox. 2 cm, apoi se fierbe pana se inmoaie in zeama de oase (sau apa). Intre timp, din untura si fain
Se curata fasolea verde si se taie in bucati de aprox. 2 cm, apoi se fierbe pana se inmoaie in zeama de oase (sau apa). Intre timp, din untura si faina se pregateste o prajeala aurie, in care amestecam in prealabil ceapa rosie si patrunjelul taiate marunt, si usturoiul zdrobit, boia de ardei, apoi se toarna peste prajeala putina apa rece si se omogenizeaza, apoi se amesteca cu supa.
Se fierbe bine, se condimenteaza cu sare si otet si apoi adaugati smantana (intregita cu supa si incalzita in prealabil).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii