Pentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul, telina se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Fasolea se fierbe cu sare in 2 l apa clocotita. Slanina se prajeste si se pune la fasole (in timp ce fierbe). In untura ramasa se adauga faina, se prajeste putin, apoi se pun ceapa, telina si patrunjelul. Se stinge cu apa. Se pun rosiile si, dupa ce au clocotit, se adauga peste fasole. Se fierb impreuna 10 minute, dupa care se dau la o parte de pe foc. Se adauga usturoiul si smantana. Supa de fasole verde cu usturoi se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii