Pentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul, telina se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Fasolea se fierbe cu sare in 2 l apa clocotita. Slanina se prajeste si se pune la fasole (in timp ce fierbe). In untura ramasa se adauga faina, se prajeste putin, apoi se pun ceapa, telina si patrunjelul. Se stinge cu apa. Se pun rosiile si, dupa ce au clocotit, se adauga peste fasole. Se fierb impreuna 10 minute, dupa care se dau la o parte de pe foc. Se adauga usturoiul si smantana. Supa de fasole verde cu usturoi se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii