In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putin
In apa rece se pun visinele spalate si fara samburi, zaharul, vanilia, sarea si cuisoarele, care se fierb. Dupa ce au fiert, faina amestecata cu putina apa, pentru a nu face cocoloase se toarna in supa. Smantana se dizolva cu putina supa, apoi si aceasta se toarna in supa. Daca mai adaugati condimente, mai dati intr-un clocot. Se poate prepara din orice fel de fructe.
Retete de ciorba recomandate:
Ciorba radauteana
Ciorba de perisoare
Ciorba de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii