Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei. Se adauga legume si supa si se fierb 10-1
Decojim gulia si cartofii ii spalam apoi ii taiem cuburi.
Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura ulei.
Se adauga legume si supa si se fierb 10-15 min. Se curata
leurda, se spala si se paseaza cu 80 ml ulei si nuci; se adauga parmezan.
Se scoate din supa jumatate din cantitatea de legu-
me si se paseaza restul de supa.
Se adauga smantana si legumele si se dau in fiert. Se sareaza si se pipereaza.
Supa se serveste cu de leurda si cuburi de
ardei gras.
Alte retete recomadate
http://www.culinar.ro/retete/gateste/1/132/5011/supe-si-ciorbe/ciorbe/Ciorba-de-spanac-cu-lapte-batut
Salata greceasca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii