Intr-o oala de Inox, se infierbinta uleiul. Se adauga guliile taiate felioare si se calesc 1-2 minute apoi se adauga supa (sau apa, sau supa si apa).
Intr-o oala de Inox, se infierbinta uleiul. Se adauga guliile taiate felioare si se calesc 1-2 minute apoi se adauga supa (sau apa, sau supa si apa). Se acopera si se lasa sa fiarba.
Intre timp se prepara galustele.
Intr-o cana mai mare se spart ouale, se pune putina sare si faina necesara pentru niste galuste potrivit de tari/moi. Se amesteca bine cu furculita, ca aluatul sa fie omogen.
Cind supa fierbe, se adauga galustele cite una, luate cu furculita din aluat. Se lasa sa fiarba pina galustele plutesc la suprafata.
Se ia de pe foc si se adauga marar si patrunjel tocat marunt. Se potriveste de sare si se serveste.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosAceasta reteta de vara este un aperitiv cald, delicios, perfect pentru orice masa din zi.
Vinete umplute la cuptorIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii