Se calesc putin ceapa, morcovul si ardeiul, se adauga apa si restul legumelor tocate cubulete. Se fierb legumele iar inainte de a lua ciorbita de pe
Se calesc putin ceapa, morcovul si ardeiul, se adauga apa si restul legumelor tocate cubulete. Se fierb legumele iar inainte de a lua ciorbita de pe foc se fac galustele din 4-5 linguri digesta (se gaseste la plafar, este foarte sanatos si nu este prelucrat chimic, este doar un extras din porumb) cu apa si faina.
Apoi se lasa sa mai fiarba galustele 10 minute,acoperite, la foc mic, se ia oala de pe foc si se adauga patrunjel din belsug.
Se poate adauga tofu ras inainte de servire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIata inca o reteta cu motto-ul "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". ...
Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele
Comentarii