Mazarea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cind da in clocot se adauga morcovii si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi ceapa to
Mazarea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cind da in clocot se adauga morcovii si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi ceapa tocata si inabusita in unt. Cind totul este fiert, se adauga jumatate din cantitatea de smintina batuta cu faina. Se mai da citeva clocote.
Cind se serveste se presara cu patrunjel verde si se adauga smintina, dupa gust

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii