Zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt. Ceapa si zarzava
Zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt. Ceapa si zarzavaturile se inabusa in putin unt, dupa care se toarna apa necesara. Dupa ce apa a dat in citeva clocote si zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga mazarea si fasolea, apoi cartofii taiati cuburi. Se continua fierberea pina cind toate legumele s-au inmuiat. Cind supa este gata, se sareaza si se pipereaza.
Inainte de a fi servita, se drege cu oul batut cu smintina
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii