Supa de legume verzi cu smantana

Pentru supa de legume verzi cu smantana zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • o mina fasole verde
  • o mina mazare
  • 3-4 frunze de varza
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru supa de legume verzi cu smantana zarzavaturile, curatate si spalate, se dau pe razatoare, varza se taie fideluta, fasolea se rupe in bucati, iar ceapa se taie marunt. Ceapa si zarzavaturile se inabusa in putin unt, dupa care se toarna apa necesara. Dupa ce apa a dat in cateva clocote si zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga mazarea si fasolea, apoi cartofii taiati cuburi. Se continua fierberea pana cand toate legumele s-au inmuiat. Cand supa este gata, se sareaza si se pipereaza.


Inainte de a fi servita se drege cu oul batut cu smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori