Se taie ceapa marunt, se pune in untura fierbinte, se adauga macrisul foarte bine spalat si se caleste. Se cerne faina deasupra. Cand se inmoaie macri
Se taie ceapa marunt, se pune in untura fierbinte, se adauga macrisul foarte bine spalat si se caleste.
Se cerne faina deasupra. Cand se inmoaie macrisul, se stinge cu zeama de oase ( sau apa), se adauga sare, zahar (cca. 2 – 3 linguri), se lasa sa fiarba. Cand este gata se trece prin sita si se amesteca cu smantana.
Se poate servi cu crutoane prajite.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii