Supa de mazare (boabe) cu galuste

Intr-o oala de Inox se pune supa (apa) la fiert. Cind fierbe lichidul, se adauga mazarea congelata (nu trebuie dezghetata) si se lasa sa fiarba din

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4-6 persoane)
  • 1 pachet de 16 oz (1/2 kg) mazare boabe congelata (green peas)
  • 2-3 litri supa de pui sau apa
  • 4 oua
  • faina cit cuprinde pentru galuste potrivit de moi/tari
  • sare
  • piper
  • marar tocat marunt

Mod de preparare

Intr-o oala de Inox se pune supa (apa) la fiert. Cind fierbe lichidul, se adauga mazarea congelata (nu trebuie dezghetata) si se lasa sa fiarba din nou.

Intre timp se pragatesc galustele din faina, oua si putina sare (nu adaugati apa, pentruca apa intareste aluatul). Se amesteca bine, si cind supa (apa) a dat in clocot, cu furculita se taie cite una, din aluatul preparat si se pune in supa fierbind. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pina ce galustele plutesc la suprafata supei (atunci sunt fierte). Se potriveste de sare, si se adauga mararul tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori