Intr-o oala de Inox se pune supa (apa) la fiert. Cind fierbe lichidul, se adauga mazarea congelata (nu trebuie dezghetata) si se lasa sa fiarba din
Intr-o oala de Inox se pune supa (apa) la fiert. Cind fierbe lichidul, se adauga mazarea congelata (nu trebuie dezghetata) si se lasa sa fiarba din nou.
Intre timp se pragatesc galustele din faina, oua si putina sare (nu adaugati apa, pentruca apa intareste aluatul). Se amesteca bine, si cind supa (apa) a dat in clocot, cu furculita se taie cite una, din aluatul preparat si se pune in supa fierbind. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pina ce galustele plutesc la suprafata supei (atunci sunt fierte). Se potriveste de sare, si se adauga mararul tocat marunt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii