Se spala mazarea si morcovii (se tai rondele), si se calesc in putin ulei intr-o cratita emailata, aprox. 5 min, adaugand 1 lingurita zahar brun si o
Se spala mazarea si morcovii (se tai rondele), si se calesc in putin ulei intr-o cratita emailata, aprox. 5 min, adaugand 1 lingurita zahar brun si o lingurita sare. Se adauga 1,2 l apa. In acest timp se spala o legatura de frunze de patrunjel, se leaga cu o ata alba, si, impreuna cu usturoiul se adauga in supa. Se fierbe aprox 15 min, pana cand mazarea se inmoaie. Dintr-o lingura de faina se prepara un rantas, la care se adauga frunze de patrunjel maruntite, iar mai apoi, dupa ce stingem focul, jumatate de lingurita boia. Se lasa la racit, dupa care, amestecand continuu, se adauga apa, pana cand obtinem o crema. Acest rantas se toarna in supa, amestecand continuu, desigur, si se mai lasa la fiert 5 minute. Dupa ce se ia de pe foc, se scoate legatura de patrunjel.
Alte retete recomandate
ciorba radauteana
Ciorba pui
Ciorba de fasole
Ciorba de perisoare
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii