Se spala merele, se scot simburii si se taie felii, se lasa la fiert in apa cu delikat si cozile de la patrunjel tocate circa 10 minute. Se adauga zah
Se spala merele, se scot simburii si se taie felii, se lasa la fiert in apa cu delikat si cozile de la patrunjel tocate circa 10 minute. Se adauga zahar si scortisoara. Optional se poate adauga un rintas subtire. La sfirsit se adauga frunzele de patrunjel tocat marunt .
Se serveste rece sau calda cu multa smintina sau iaurt .
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaMi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii